Soyma Bakır Fiyatı

soyulmuş bakır fiyatı

Soyma Bakır Fiyatı , Soyulmuş Bakır Fiyatları, Hurda Bakır Fiyatları, Yanmış Bakır Fiyatları , Yanık Bakır Fiyatları Hurda Fiyatları Güncel Değişmektedir 

Hurda Bakır Fiyatları

Hurda Fiyatı

Soyulmuş Bakır Fiyatı300,14 TL /Kg
Lama Bakır Hurda Fiyatı290,34 TL /Kg
Boru Bakır Hurda Fiyatı276,24 TL /Kg
Yanık Hurda Bakır Fiyatları265,84 TL /Kg
Soyma Bakır Fiyatı300,64 TL /Kg
Yanmış Bakır Fiyatı245,24 TL /Kg

Soyma Bakır Fiyatı

Soyma Bakır Fiyatı , Soyulmuş Bakır Fiyatları, Hurda Bakır Fiyatları, Yanmış Bakır Fiyatları , Yanık Bakır Fiyatları Hurda Fiyatları Güncel Değişmektedir  Soyma bakır fiyatı belirlenirken göz önünde bulundurulan pek çok faktör vardır. Basitçe açıklamak gerekirse soyulmuş bakır, bakır malzemenin kabuklu veya kaplama kısımlarından arındırılmış, saf bakır olarak adlandırılan halidir. Soyulmuş bakır, kalın bir kabuğun çıkarılması veya kaplamanın soyulması sonucu elde edilir. En yüksek kaliteli bakır malzeme olarak kabul edilir. Buna bağlı olarak soyma bakır fiyatı da diğer bakır türlerine kıyasla daha yüksektir.

Soyulmuş bakır, elektrik ve elektronik sektöründe, motor ve motor parçalarında, elektrikli araçlar ve akümülatörler gibi birçok farklı uygulamada kullanılır. Ayrıca, dekoratif amaçlar için de takı ve aksesuarlar yapımında kullanılabilir. İstanbul Hurdacı olarak hurdalarınız için en yüksek hurda bakır fiyatları sunarak, alım gerçekleştiriyoruz. Böylece farklı sektörlerde kullanılabilmesi için geri dönüşümünü sağlamakta, ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmaktayız.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİN

Soyulmuş Bakır Fiyatları

Soyulmuş bakır fiyatları belirlenirken göz önünde bulundurulan pek çok faktör vardır. Basitçe açıklamak gerekirse soyulmuş bakır, bakır malzemenin kabuklu veya kaplama kısımlarından arındırılmış, saf bakır olarak adlandırılan halidir. Soyulmuş bakır, kalın bir kabuğun çıkarılması veya kaplamanın soyulması sonucu elde edilir. En yüksek kaliteli bakır malzeme olarak kabul edilir. Buna bağlı olarak soyulmuş bakır fiyatları da diğer bakır türlerine kıyasla daha yüksektir.

Soyulmuş bakır, elektrik ve elektronik sektöründe, motor ve motor parçalarında, elektrikli araçlar ve akümülatörler gibi birçok farklı uygulamada kullanılır. Ayrıca, dekoratif amaçlar için de takı ve aksesuarlar yapımında kullanılabilir. İstanbul Hurdacı olarak hurdalarınız için en yüksek hurda bakır fiyatları sunarak, alım gerçekleştiriyoruz. Böylece farklı sektörlerde kullanılabilmesi için geri dönüşümünü sağlamakta, ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmaktayız.

Hurda Bakır Fiyatları

Hurda bakır fiyatları LME bilgileri kapsamında güncellenmektedir Hurda bakır alım-satımı yapmak isteyen kişiler tüm bu etkenleri göz önüne alarak ortalama fiyatları tahmin edebilirler. Fiyatlarımız cumartesi ve pazar günleri değişim sağlamaktadır. Yine firmamızı arayın teklif alın Bu başlığımız  ile bakır fiyatlarını anlatmaktadır. Adresten Hurda Bakır Alımı Yapan Firmamız Sizlere  Aşağıda Bulunan Fiyat Listemize Bakarak Bizlere soyma bakır Yanık Bakır Satışı Yapabilirsiniz. Soyma bakır fiyatları Anlık olarak takip edin.

soyma bakır fiyatları belirleyen değişkenleri hızlıca takip edebilirsiniz. Elde soyulmuş bakır fiyatları aşağıda fiyatlandırılmıştır Sizlere Kısa Ve Öz Bir Şekilde Hurda Bakır Fiyatları Tablomuz Bulunmaktadır. Hurda Madenlerinizi değerinde yüksek satmak için bizleri hemen arayın. Adresten Hurda Bakırlarınızı Alalım. Güncel Fiyatlarımız Yine Emin olmak için bizlere resim atabilirsiniz. Hurda Soyma Bakır fiyatları Kaç TL 245TL Siz Bizden Teklif Almadan Hurda bakır satmayın !! 0533 734 48 46 Telefon Numarası 7/24 Açıktır. 

Birçok elektrik kablolarından çıkan bakır tel olarak bilinen soyma bakır kilosu aşağıda sizlere anlık fiyat sunar Değerli müşterilerimiz bizlere 7/24 ulaşım Telefon Açabilir. Ayrıca Kablo Fiyatları Satmak İstediğiniz Hurda bakır gibi malzemenizi Bulunduğunuz Konuma Göre Fiyat Değişimi Görmektedir. Tekrardan Emin Olmak İçin Bizleri Arayın. Hurda Soyma Bakır Fiyatları Listemiz Daima Günceldir.

Hurda Lama Bakır Fiyatı

Lama bakır birçok ömrü bitmiş panolardan panoya kullanılmış artık parçalardan kalan Hurda lama bakır fiyatı olarak bilinen hurda türüdür. lama bakır hurdası kullanım alanlarının genellikle sanayi tipi olması sebebiyle hurda durumuna geçmesi genellikle sanayi alanlarında olmaktadır. Bizler adresten gelip hurda bakırlarınızı alımlarını yapmaktayız. Hurda bakır denilince akla İstanbul Hurdacı gelir. Deneyimli ve yetkin personelimizle hurdalarınızı İstanbul içi her yerden evinizden alıyoruz. Amacımız, hizmetimizde müşteri memnuniyetini esas almak ve ekolojik faaliyetlere zemin hazırlamaktır.

Bakır Kilosu Ne Kadar? 1 Kilo Bakır Fiyatı

Hurda bakır fiyatlarını etkileyen birçok faktör bulunmaktadır. Fiyatlar, büyük oranda Londra Metal Borsası tarafından belirlenmektedir. Veriler anbean borsanın durumuna göre şekillenmektedir. Hurda bakırın kilosu 240 tl ödenerek satın alınmaktadır. size 24 saat adresten en yüksek fiyatlar ile hurda bakır alım hizmeti sunuyoruz. sizde hurda bakırlarınız daha yüksek fiyatlar ile satmak istiyorsanız Hemen bizleri aramanız yeterlidir. en yakın hurdacı firmasından araç göndermek için artık bir telefon kadar yakında sizde hemen bizi arayın size 24 saat hurdacı hizmeti verelim. hurda bakır fiyatları ocak itibari ile ortalama 170-230 Tl arasındadır. 1Kilo Bakır Fiyatı 190 Tl Gibi Rakamlardan Satın.

Hurda Yanık Bakır Fiyatları

Hurdalarınızın geri dönüşüme gideceğinden mutlaka emin olmalısınız. Aksi halde, birçok hurdacı alınan hurda eşyaları başka hurdalara da satabilmekte ve şekilde kazanç sağlamaktadır. Hurda yanmış bakır Soyma bakırdan daha düşük fiyat ile gitmektedir. Hurda kablolarınızı yakmak yerine soyarak soyma bakırdan fiyatlarından alınmaktadır. Firmamız sizlere en iyi fiyat garantisini sunmakta olup kaliteli bir şekilde hizmet vermektedir.  Hurda Yanık Bakır fiyatlarımız 240 TL bandından gitmektedir. Firmamızdan fiyat almadan, hurda soyma bakırlarınızı satmayın.

Anlık Bakır Fiyatları

Hurda bakır için ise soyma türünde kilogram başına 275, TL, lama bakır için de 256, TL, kırkambar bakırı için 235 TL, antigron kırma bakır için 195 TL ve son olarak ise kızıl bakır talaş hurdası için kilogram başına 170 TL ödenmektedir anlık bakır fiyatları bizlerden öğrenebilirsiniz. Hurda bakır fiyatları yüksek tonajda net fiyat sizde bizden fiyat almadan hurda bakır satmayın.

Antigron Bakır Fiyatı

Elinizde Tek damar kablo veya birçok telden oluşan Antigron bakır kablolarınızı Analiz ile adresten alımlarını yapmaktayız. Antigron Bakır fiyatları 270tl ödenerek satın alıyoruz. Antigron kablo; diğer bir adı NYM kablodur ve genellikle nemli koşullarda / iç mekanlarda tercih edilmektedir. Bir kaç teli bulunmaktadır. antigron kablo hurda fiyatı Almak için Hemen firmamıza resim atarak 2 dakika içerisinde fiyat teklifi alabilirsiniz.

Müşterilerimize anlık bakır fiyatları sunuyor. ve adresten yerinde nakit bir şekilde alıyoruz. Bugüne kadar birçok hurda kablo ve diğer hurda bakır alımları şeffaflık içerisinde yaparak tonlarca hurda bakırı geri dönüşüme kazandırdık. Bu açıdan düşünüldüğünde satmak istediğiniz hurdanın fotoğraflarını firmamıza ileterek yaklaşık teklifler, belirli tonajın üzerindeki hurdalar için ücretsiz keşif talep ederek net teklifleri alabilirsiniz.

Bakır Hurda Fiyatları

Firmamız Sizlere Sürekli Fiyat listemizi güncel tutuyoruz. Değerinde bakır hurda satmak için hemen firmamızla iletişime geçin yüksek fiyattan yerinde bakır satın. Güncel Hurda Bakır Fiyatları Hakkında Detaylı Bilgi İçin Lütfen Arayın. Yerinde Ve Nakit Değerinde Alalım.  Anlık Fiyatlar için her halükarda uzman arkadaşlarımızdan fiyat almayı ihmal etmeyin. Bakır Hurda fiyatı Sürekli Londra Borsa verilerinden Toplanarak Fiyat Sunmaktayız. Firmamızdan Teklif Almadan Bakır Satmayın. Aşağıda Fiyat Listemiz Bulunmaktadır. Fiyatlarımız anlık tutulmaktadır. Tonajlı Hurdalar İçin Bizimle İletişime Geçin. Bakır Hurda Fiyatı listemiz daima güncel tutulmaktadır.

Hurda Bakır Fiyatı

Hurda bakır parlak görünümde bulunmaktadır. birçok ev veya işyerlerinden çıkan artık kablo olarak bilinmektedir. Sizlere en yüksek fiyat garantisini vermekte olup hizmetimize en iyi şekilde devam etmekteyiz. Bakırın kilo fiyatı türüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca Günlük döviz kuruna göre de artış gösterir. Bu yüzden anlık olarak hurda bakır fiyatı öğrenmek için hemen hurdacı firmamızı arayabilirsiniz. Hurda Bakır Fiyatları Anlık Olarak Sizlere Fiyat Tablomuz Aşağıda Bulunmaktadır.

  • Hurda Bakır Kaç TL? 
  • Hurda Bakırın Kilo Fiyatı
  • Soyma Bakır Kilo Fiyatı 
  • Bakır Hurdası Kaç Para
  • Hurda Bakırın Kilosu Ne Kadar ? 

Hurda Soyma Bakır Fiyatları 

Fiyatlarımız Anlık Londra Borsalarından Bizlere Sunmuş olduğu Fiyatları Yansıtmış Bulunmaktayız. Hurda Bakır Fiyatları Hakkında Emin Olmak İçin Bizleri Arayıp Ücretsiz Teklif Alabilirsiniz. Adresten Hurda Bakır Alımı Yapmaktayız. Firmamızdan Teklif Almadan Bakır Satmayın. Çünkü Firmamız Sürümden Kazanmalıdır. Fiyatlarımız Web sayfamızda Güncellenmediyse Arayın Fiyat Listesi Sunalım.

Hurda Bakır Fiyatları

     Hurda Bakır Fiyatları, Hurda Fiyatları Güncel Olarak Değişmektedir Hurda Fiyatı Demir Bakır Alüminyum Sitemizde Yer Almaktadır. Eren Hurda, hurda bakır alımında güncel piyasa koşullarına göre en iyi fiyatları sunar. Hurdanın türü, ağırlığı ve bulunduğu konum gibi faktörler fiyatları etkiler. Özellikle özel kategorilerde, yanmış bakır gibi, yüz yüze görüşmeler daha doğru bilgi sağlar.

Güncel Bakır Hurda Fiyatları:

  • Soyulmuş Bakır Fiyatları: 300,15 TL /Kg
  • Lama Bakır İmalat Fiyatları: 290,34 TL /Kg
  • Boru Bakır Fiyatları: 262,24 TL /Kg
  • Yanık Bakır Fiyatları: 262,84 TL /Kg
  • Soyma Bakır Fiyatları: 290,64 TL /Kg
  • Yanmış Bakır Fiyatları: 282,24 TL /Kg
  • Külçe Bakır Fiyatları: 290,15 TL
  • Bakır İzotop Külçe Fiyatları: 260,15 TL

Hurda bakır satışı için web sitemizden en güncel bilgilere ulaşabilir, ekibimizle iletişime geçerek hızlı ve güvenilir hizmet alabilirsiniz.

Hurda Fiyatları

Hurda Fiyatları nı öğrenmek mi istiyorsunuz? Yaren Hurda olarak sizlere güncel hurda fiyatları 2024 ile hizmet vermekteyiz.

Günlük Hurda Fiyatları sunan en yakın hurdacı firmamız sizlere gününü her saati hurda fiyatları için yardımcı olmaktadır.

Son günlerde hurda fiyatları sürekli değişmekte olup artış içerisindedir. Firmamız hurda fiyatları hakkında sizlere günün her saati bilgi almaktadır. En doğru fiyat teklifleri için bizleri aramanızı öneririz.

Hurda Demir,Hurda Bakır,Hurda Alüminyum,Hurda Paslanmaz Krom,Hurda Sarı,Hurda Kablo ve diğer metal ve maden hurda fiyatlarını sizlere en güncel hurda fiyatları olarak aktarmaktayız.

Hurda bakır fiyatları, geri dönüşüm sektöründe önem teşkil eden konular arasında yer almaktadır. Nitekim, bakır hurda fiyatları sektörün ivme kazanması açısından göz önünde bulundurulması gereken bir dayanaktır. Fabrikaların imalat safhalarında ham madde ihtiyacını karşılayan bakır, hurdacılık sektörünün bel kemiği konumundadır.

Hurda Bakır Fiyatları

Soyma Bakır Fiyatları 300,11  ₺/Kg
Soyulmuş Bakır Fiyatı 300,12  ₺/Kg
Hurda Bakır Fiyatları 300,17  ₺/Kg
Yanık Bakır Hurda Fiyatı 249,16  ₺/Kg

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİN

Bakır madeni, pek çok sektörde üretim aşamasında büyük bir pay sahibidir. Bu nedenle hurda bakır alım satım işlemlerinde, güncel verileri takip etmek önem arz eder. Talebe bağlı olarak, hurda bakır için fiyatlar her zaman farklılık gösterecektir. Fiyatlandırmada etken olan pek çok unsurdan söz etmek gerekir. Ancak geri dönüşüm firmaları ve fabrikaları, hurda bakır fiyatları konusunda başat belirleyici konumundadır.

Sektörde fiyat dinamiğini belirleyen işletmelerin yanı sıra hurda bakır türleri de fiyatlandırmayı büyük oranda etkiler. Bu kapsamda aşağıdaki bakır hurdası türleri arasından Londra Metal Borsası’nda işlem yapıldığını görebilirsiniz:

  • Soyulmuş bakır Fiyatları
  • Kırkambar bakır Fiyatları
  • Lama bakır Fiyatları
  • Tel bakır Fiyatları
  • Kalaylı bakır Fiyatları
  • Bobin bakır hurdası Fiyatları

Hurda türünü öğrendikten sonra hurda bakır fiyatları üzerinden güncel bilgiler öğrenebilirsiniz.

Bakır Hurda Fiyatları

Bakır hurda fiyatları belli başlı kriterler üzerinden ele alınır. Yeniden kullanılacak düzeyde olması bu kriterler arasında temel olarak görülebilmektedir. Geri dönüşüme uygun olup olmadığı kriteri baz alındıktan sonra alım satım işlemleri rahatlıkla yapılmaktadır. Bunun dışında fiyatını netleştirmek için farklı yollar da izlenmektedir:

  • İçeriğindeki metal ve plastiklere bağlı ağırlık hesaplamaları gerçekleştirilir.
  • Elektrik motorlarında yer alan bakırlar için farklı hesaplamalar yapılır. İşlevini yitiren hurda bakırlar için de ağırlık hesaplamaları göz önünde bulundurulur.

Bakır hurdası fiyatları konusunda her zaman bu hususlar ele alınmaktadır. Bunun için hurdacılardan gerekli bilgileri almakta da fayda vardır.

Hurda Bakır Fiyatları

Hurda Bakır Fiyatları sorusunun cevabı, fiyatların diğer sektörlerdeki hareketliliğine göre farklılık gösterebilir. Aynı zamanda da bakırın türüne ve kalitesine göre de belirlenebilmektedir. Fiyatlandırma, firmadan firmaya bağlı olarak da değişiklik içerebilmektedir. Hurda bakırın kilo fiyatını en güncel şekilde en yakın hurdacı nın fiyat listelerinden takip edebilirsiniz. Ya da bizlerin listesini aşağıdaki gibi inceleyebilirsiniz;

  • Soyulmuş Bakır Fiyatları : 230,14 TL/Kg
  • Lama Bakır Hurda Fiyatları : 210,34 TL/Kg
  • Boru Bakır Hurda Fiyatları : 210,24 TL/Kg
  • Yanık Hurda Bakır Fiyatları: 210,84 TL/Kg
  • Soyma Bakır Fiyatları : 232,64 TL/Kg
  • Yanmış Bakır Fiyatları : 210,24 TL/Kg
 

Hurda Bakır Fiyatı 

Hurda Fiyatı
Soyulmuş Bakır Fiyatı 320,15 TL /Kg
Lama Bakır İmalat 290,34 TL /Kg
Boru Bakır 294,24 TL /Kg
Yanık Bakır 255,84 TL /Kg
Soyma Bakır Fiyatı 320,64 TL /Kg
Külçe Bakır Fiyatları 288,24 TL /Kg

Hurda Bakır Fiyatı

Soyma Bakır Fiyatları  315,50 ₺/Kg
Lama Bakır Hurda Fiyatları  290,20 ₺/Kg
Kırkambar (Bobin, Yanık, Boru) Bakır Hurdası 260,00 ₺/Kg
%98 Külçe Bakır 280,00 ₺/Kg
TTR Kırma (Granür) Bakır Hurdası 195,00 ₺/Kg
Bakır (Kızıl) Talaş Hurdası 250,00 ₺/Kg

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top
Hemen Fiyat Teklifi Alın!